Global Security Academy / Våra tjänster
Om oss Tjänster Kontakta oss

Utbildning

Utbildning och kunskap är en viktig del i säkerhetsarbetet och vi erbjuder varierade utbildningar inom områdena Sjukvård, Brand & Säkerhet.

Väl utformade och lönsamma utbildningar som exempelvis Hjärt lungräddning, denna i förlängning med hjärtstartare kommer man väldigt långt med. Vår breda och djupa kunskap med utbildningar inom säkerhet gör din verksamhet både trygg och säker för att möta framtiden.


Läs mer om våra utbildningar här

Försäljning

Se vårt utbud av artiklar som finns att köpa eller med fördel hyra. Dessa produkter är en del av de utbildningarvi genomför och de ger dig möjligheten att vara topprustad för att kunna rädda liv och skapa en trygg och säker arbetsplats.

Vi säljer exempelvis våra mycket kompetenta hjärtstartare som håller en väldigt hög standard med egenskaper som är livsviktiga. Dessa hjärtstartare har exempelvis livslång garanti och har ett sätt att rapportera som är avgörande i arbetet att rädda liv.


Läs mer om vårt produktutbud här

Konsultation

För att veta vad man skall prioritera för sin verksamhet eller sin personal är inte alltid enkelt. Vissa verksamheter behöver inte all typ av utbildning, vi lär er prioritera och förstå för vad som är det mest fördelaktiga och ekonomiska för verksamheten.

Vi hjälper er att skapa kunskap och trygghet för den verksamhet ni bedriver. Detta inom båda områdena Safety & Security. Vi bygger en komplett säkerhetskultur för er, med er.


Läs mer om vad konsultationen kan innefatta här